Sov gott lilla morfar

06.45 den 25 september somnade min morfar in i den eviga sömnen. Han har under många år varit sjuk i altzeimers och har även haft problem med envisa, elaka infektioner. Nu slipper han äntligen det.

Min morfar kommer jag att minnas som tyst, trygg, snäll och rolig. Han sa alltid till mig när jag var liten att så fort han blev pensionär så skulle han köpa en arbetshäst. Ni kan ju tänka er hur mycket jag tjatade på honom att gå i pension :-) Det blev dock ingen arbetshäst när pensionen kom, det fanns ju inte direkt någon plats för hästen att bo på, hade det däremot funnits en plats så skulle jag inte blivit förvånad om där hade stått en arbetshäst.

Nu slipper han iallafall att ha ont och slipper den där hemska altzeimersen. Nu får han chansen att förbereda himlen för mormor och hennes ankomst.

Sov gott lilla morfar ❤️

Back to school...

Nästa helg börjar min skola igen. Det har varit skönt att inte behövt tänka på skolan uder sommaren men nu ska det bli roligt att få börja igen. Trots stressen det innebär så är det väldigt roligt att få arbeta ordentligt med hjärnan. 
 
Sommaren då?
Sommaren har varit varm och skön, inget att gnälla över där. Trots att jag är lite mer av en regnmänniska än en solmänniska. Det har blivit en hel del bad, glass och grillkvällar. Vilket räcker alldeles utmärkt (iaf just nu) för att göra mig nöjd. Hur har eran sommar varit? Har ni fått gjort det ni har velat? 
 
Bilden är tagen under en poängjakt inne på söder som min bästis Lisa anordnade på sin födelsedag. En av sommarens roligaste dagar.