För det är ingen vanlig dag...

För det är min 33:e födelsedag!
33! Jag kan knappt förstå hur gammalt det är? Jag känner mig ju fortfarande som 25 i kropp och sinne. Ändå har jag en känsla av att just mitt 33:e år kommer att bli ett av de bästa åren i mitt liv. Jag har ju så mycket att se fram emot fortfarande.
 
Eftersom att jag jobbar många timmar på måndagarna så blev jag ordenltigt firad hela helgen. Av vännerna i fredags, av mamma och lillebror i lördags och utav resten av släkten i söndags. De sista gästerna blev till och med kvar på middag i söndags. 21.30 vart det dags för mig att få lägga mig på soffan en stund innan det var dags att gå och sova.
 
En sak som känns viktig i hela min själ är att vänner och familj är det största man har. Utan dom vore jag fattig så det är tur att jag har många utav båda.
 
 
 

Renovering...

Vår granne renoverar uppenbarligen sitt badrum just nu. Det fick jag nämligen erfara 08.03 i morse då han drog igång bilningsmaskinen. 
Det kan vara ett av de sämre sätten att vakna på!
Min plan för morgonen var att plugga men eftersom det dånar i hela radhuset så är det praktiskt taget omöjligt. Istället har jag ätit frukost med hörlurar inkörda i öronen så långt det bara går. I hörlurarna har podcaster Adam och Co spelats. Allt för att få lite lugn och ro innan jag ska till jobbet. 

Sidospår: jag älskar Adam och Co! Har ni inte lyssnat på den podden så rekommenderar jag den varmt.


Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller min "lilla" kusin år. Hela 27år, hur fasen hände det?! Kan det vara så att även jag blivit äldre? ;-) Som traditionen lyder så blir det middag på halv grek plus turk ikväll. Ska bli så jäkla mysigt!