För julen varar fram till påska...

Annandag påsk och våren är här med besked! Vi lämnar vintern bakom oss och välkomnar en ny årstid. Min största kärlek är hösten, min andra kärlek är våren. Jag älskar när värmen kommer smygande och färgerna kommer tillbaka på träd och mark. Jag hoppas att våren verkligen blir lite långdragen. Ledig torsdag

 
Sitter och lyssnar på senaste avsnittet av Adam och kompani. Älskar den podden, den får mig alltid att le. Roligare och sjukare människor än Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz är svårt att hitta. Har ni inte lyssnat på dem så gör det. Det finns inget filter alls, vilket jag älskar!
 
Startade dagen med en längre promenad med min hund Stella. Vädret är ju fantastiskt så jag passade på när jag ändå hade tiden till det. Resten av dagen måste ägnas åt diverse sysslor. Som packa, skura och eventuellt rensa. Ska försöka få lite plugg gjort också eftersom att jag åker till skolan imorgon. Dags att avsluta den här skitsvåra kursen jag har haft i åtta veckor nu. 

Pluggstress

 
Just nu studerar jag andra terminen på distans. Vilket kräver en hel del självdiciplin. Inte min starka sida kanske. 
Hur som helst så har jag nu i åtta veckor läst om olika politiska ideologier. Ett ämne som har varit väldigt svårt för mig att sätta mig in i och finna intressant. Vilket har gjort att jag har glidit lite efter tidsmässigt. Avslutar kursen i helgen med ett gruppseminarium. Ska bli väldigt skönt att få avsluta just den här kursen. Nu hoppas jag bara att jag får godkänt!