En vecka i solen

Befinner mig just nu på den soliga ön Teneriffa. 
Med mig har jag min bästa vän Diana. Vi bestämde oss för lite mer än en vecka sedan för att dra till värmen och skita i slask och nollgrader. Dessutom behövde vi båda två lite rehab i form utav D-vitamin, sömn och avkoppling. 


Nytt schema

Från den här terminstarten så har jag fått ett nytt schema på jobbet. Det innebär att jag kommer att vara ledig på torsdagar hädanefter. Hur skönt som helst!
Så idag hade jag min första lediga torsdag och den har gått åt till att plugga, men först startade jag dagen med att besöka mödravårdscentralen för att göra ett cellprov. Det är tydligen väldigt viktigt och min kollega lyckades tjata med mig då jag har skjutit på det i alldeles för många år. Det gick fort och gjorde inte alls ont, förstår inte varför jag har dragit ut på det där?!
 
 
Puss!
 

En helt vanlig söndag

Söndagar är lite av en favoritdag för mig. Startar ofta med en långfrukost och sen stallhäng med min bästa vän och min guddotter. Idag blev det även en kopp glögg när vi kom hem, frusna fingrar och tår tinar fortare då har jag hört =) 
När vännen gått hem åkte jag och min sambo för att inhandla lite nödvändigheter. Jag behövde bla ett nytt serum då mitt tog slut i morse. Slog till på ett från Elizabeth Arden. Ska bli spännande att testa ikväll när sminket åker av.
 
Söndagar innebär också oftaste lite längre tid för matlagning, så idag gjorde jag biffar med rotfrukter i ugn. Sötpotatis, morot, palsternacka och broccoli. Min sambo svängde ihop en god gräddsås till också. Det blev riktigt gott! 
 
Resten av kvällen brukar gå åt till att ladda för arbetsveckan som komma skall. 
 
Hur ser era söndagsrutiner ut?