Ridonsdag

Idag är det veckans bästa dag. Ikväll är det nämligen dags för ridning igen. Bara två gånger kvar nu. Det känns lite vemodigt faktiskt att inte få rida på hela sommaren. 
Däremot så känner jag mig lite nervös pga hästen som jag har just nu. Han var lite mycket för mig förra veckan och jag hoppas att jag vågar lite mer ikväll. Han var ju så snäll trots allt.Sovmorgon <3

Eftersom att jag jobbade till midnatt igår och till midnatt idag så har jag sovmorgon idag. Så skönt! Jag börjar inte förrens kl 12.30! Så nu ligger jag faktiskt fortfarande i sängen, laddar för att gå upp och göra mig iordning. Jag verkligen älskar lata mornar.Torsdagstankar

Igår var det ridning igen. Vi får månadshästar och igår var det dags för nya. Jag fick en valack som heter Happy. Har aldrig ridit honom innan och jag kan erkänna att jg var inte kaxig alls under den ridtimmen. 
Han var stor, visserligen snäll, men lite knepig och väldigt stor i steget. Det gjorde att jag för första gången kände mig lite skraj när vi hoppade 65cm. Höll faktiskt på att trilla av efter sista studsen. Ångrar nu att jag inte hoppade igen på en gång. 
Så Happy ska jag rida tre onsdagar i rad nu. Jag hoppas att jag hittar alla knappar innan ridprovet om 2 veckor.