Töm och glöm?

Ikväll ska min lilla lägenhet tömmas och ett annat par ska flytta in. Jag har valt att hyra ut min lilla etta i ett år för att jag ska bo på riktigt med min pojkvän. Har så svårt att släppa taget om saker så det här var absolut det bästa alternativet.
Så ikväll ska alltså källarförrådet och lägenheten tömmas helt och hållet och jag har i stort sett ingen aning om vad som finns där. På torsdag lämnas nycklarna över och jag är utan lägenhet ett helt år.

Sommarångest?

Får ni lätt sommarångest?
Jag tror inte att jag har tänkt på det förut som ett begrepp, inte förräns jag läste om det på en annan blogg. På sommaren blir jag väldigt lätt stressad och känner ofta att jag måste göra saker för att fylla den korta sommaren med så många minnen som möjligt. Jag ska hinna bada så mycket som möjligt, hinna göra spontana små äventyr, äta gott ofta och träffa mina vänner helst varje dag. Allt för att fylla på min sommarminnesbank. Detta kan lätt ge mig stress och av stress kommer dålig sömn och av dålig sömn kommer ångesten. 
Är det någon som känner igen sig?
 
 

Midsommarhelgen ❤️

Precis landat hemma efter en hel helg med vänner. Vi har dansat, ätit, badat, druckit, lekt lekar, spelat kort och spelat beer pong. Lite ledsen är jag för att midsommar är över men om tre veckor har jag semester och då ska jag njuta!